sâmbătă, 23 martie 2013

Artişti pentru artişti şi Clipe de Viaţă


Spectacolul de caritate organizat în acest an de UNITER, sub titlul CLIPE DE VIAŢĂ, are loc luni, 25 martie, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti.

Este o unică reprezentaţie, un spectacol ce reuneşte un număr impresionant de artişti ai scenei şi poveştile lor de viaţă: Dorin Andone, Marcel Iureş, Horaţiu Mălăele, Mihai Mălaimare, Medeea Marinescu, George Mihăiţă, Mariana Mihuţ, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Florin Piersic, Tania Popa, Victor Rebengiuc, Rudy Rosenfeld, Eusebiu Ştefănescu, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Margareta Pâslaru, Ioan Gyuri Pascu, Adrian Naidin, Paula Seling, cu participarea extraordinară a pianistului Dan Grigore.


Iniţiată şi organizată din anul 2002, Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi în legătură cu situaţia acestora şi demnitatea lor. În fiecare an punctul culminant al Campaniei este un spectacol de caritate oferit de mari artişti pentru mai vârstnicii colegi. Un semn de reverenţă şi de neuitare.

De la iniţierea programului, dinamica internă şi dezvoltarea evenimentului s-a reflectat atât în comunitatea teatrală, artistică, culturală, cât şi la nivelul parteneriatelor şi pentru publicul larg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu